Restauratie

De restauratie van een (hellend) dak brengt de originele kwaliteit daarvan terug. Het voorkomt verdere achteruitgang en zorgt er in plaats daarvan voor dat het dak bijvoorbeeld de invloeden van het weer opnieuw kan weerstaan.

De vraag naar onderhoud en reparatie neemt toe, bijvoorbeeld als het gaat om monumentaal erfgoed. Wij hebben daarvoor de professionaliteit, het vakmanschap en de materieel en materialen die erbij nodig zijn.

Een restauratie is een heel specifieke uitdaging. We werken aan de ene kant met de meest moderne materialen en toepassingen. Aan de andere kant passen we die toe op historische situaties. Dat vraagt om creativiteit, vakmanschap en goede kennis van wat er belangrijk is om tot een degelijke afwerking te komen.

Professionaliteit en vakmanschap

We hechten als dakdekker in Groesbeek in al ons werk aan professionaliteit en vakmanschap. Tijdens een restauratie van het dak is dat nog belangrijker.

Voordat we aan het werk gaan doen we een grondige inspectie. We beoordelen de situatie en houden op die manier rekening met de aanwezige materialen. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak en programma van eisen. We houden rekening met de specifieke wensen en zorgen voor gebruik van passende materialen van de beste kwaliteit.

Tip: wilt u tijdens de restauratie meteen zorgen voor een meer duurzame, innovatieve en efficiënte oplossing? We denken graag met u mee over deze mogelijkheden. Op die manier verlengen we de levensduur en dragen we bij aan andere doelstellingen die voor u belangrijk zijn.

Ervaring met monumentaal erfgoed

We hebben veel ervaring met monumentaal erfgoed, onder andere in Groesbeek en omgeving. Dus wilt u een historisch pand moderniseren? Of de klassieke elementen behouden, maar de bouwkundige kwaliteit verbeteren? We voeren de restauratie vakkundig en heel precies voor u uit. Daarmee hebben we jarenlange ervaring, zodat we in iedere situatie tot de beste oplossing kunnen komen.

We behouden dat wat nog van (esthetische) waarde is, of goed van kwaliteit. Aan de andere kant vervangen we de elementen die daaraan toe zijn. En verbeteren we de bouwkundige staat waar dat nodig is, zodat we de levensduur van het monumentaal erfgoed aanzienlijk kunnen verlengen. Wij zorgen ervoor dat het monumentaal erfgoed weer de uitstraling en kwaliteit krijgt die het verdient.

Restauratie

Gaat het om een professionele restauratie van monumentaal erfgoed of wilt u uw woning laten restaureren? We hebben er in de beide gevallen ervaring mee, dus kunnen u er goed mee van dienst zijn. Uiteraard laten we u graag zien wat er eerder hebben gerestaureerd, zodat u een beter beeld krijgt van wat er mogelijk is.

Restauratie is een van onze specialismes. Restauratie, herbestemmen en het onderhoud van een monumentaal pand vraagt om vakmanschap. Tevens is kennis van de materialen waarmee wij werken ook een erg belangrijk factor. Het vinden van de originele dakpan in het juiste formaat en gewenste model kan een tijdrovend proces zijn in sommige gevallen. Uiteraard hebben wij voorbeelden beschikbaar die naar uw wens uitgewerkt kunnen worden.

De verschillende doelgroepen waar wij voor werken, zoals architecten, gemeenten, particulieren, monumentenwachten en adviesbureaus hebben in de voorbereiding veel informatie in te winnen, voordat dat we kunnen starten met de werkzaamheden. Wij delen onze kennis en informatie graag met deze partijen. Door onze expertise, product- en marktkennis kunnen wij u goed informeren over de beschikbaarheid van het originele dakpan model of goede alternatieven, technische gegevens en geschikte toebehoren. Dit samen vormt een goede basis om een project te starten waarbij de belangrijkste informatie vooraf bekend is.

Heeft u vragen over onze restauraties? Bel ons op telefoonnummer 024-303 1080 of stuur ons een e-mail naar info@dagrobv.nl. We horen graag van u.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij komen graag met u in contact om u te adviseren en een passend voorstel uit te werken. Voor een geheel vrijblijvend maatwerkadvies, kunt u contact opnemen via ons formulier.