Nieuwbouw

Een nieuwbouw dak vraagt om vakwerk. We combineren de beste materialen met ervaren dakdekkers en een efficiënte werkwijze. Op die manier kunnen we u voordelig van dienst zijn met een dak van de hoogste kwaliteit.

Voor nieuwbouw als hellend dak specialist worden de werkzaamheden uitgevoerd onder KOMO-certificering. Dat betekent dat we werken volgens de strenge en strikte richtlijnen voor kwaliteit. Dit garandeert een hoogwaardige dakconstructie, die voldoet aan alle eisen die daarvoor gelden.

Tip: op zoek naar een specialist voor een nieuwbouw dak? We kunnen dat plaatsen én u op voorhand van dienst zijn met het ontwerp en advies. Op die manier begeleiden we u tijdens het volledige proces. Dat komt de kwaliteit ten goede, net als de communicatie tijdens het proces.

Hellend dak laten plaatsen

Wilt u bij nieuwbouw een dak laten plaatsen? We doen dat voor particulieren die een huis (laten) bouwen. Daarnaast werken we voor gerenommeerde aannemers en andere zakelijke klanten die zoeken naar een nieuw dak.

En gaat het om grootschalige nieuwbouw of om een andere vorm van bouw waarbij een nieuw dak benodigd is? In al die gevallen zijn we u er graag mee van dienst. Wij zorgen voor de daken op de woning of een ander pand. Uiteraard zorgen we voor de hoogst mogelijke kwaliteit, tegen een marktconforme prijs. Wij zorgen er met de daken als dakdekker voor dat u kunt rekenen op hoge kwaliteit, om (tientallen) jaren zorgeloos te vertrouwen op het dak dat u laat plaatsen.

Prefab dakconstructie monteren

Voor het dak dat u laat plaatsen maken we zoveel mogelijk gebruik van een prefab dakconstructie. Dat betekent dat we de daken zoveel mogelijk vooraf produceren. Dat bespaart kosten, scheelt veel tijd en garandeert de ideale omstandigheden tijdens de productie.

Uiteraard kunnen we u aan de andere kant volledig op maat van dienst zijn. We verzorgen de complete onderconstructie te denken aan muurplaten, gordingen, gelamineerde liggers, vlieringvloeren e.d., zodat we het dak volledig volgens de laatste richtlijnen kunnen plaatsen. En denkt u aan een dakkapel of een schoorsteen op het dak? Ook daarover denken we graag met u mee. Op die manier zijn we u graag zo compleet mogelijk van dienst, ook inclusief de dakpannen op het dak en het zinkwerk om het hellend dak (totale dakbedekking) verder af te werken.

Nieuwbouw

Gaat het om nieuwbouw in Groesbeek en omgeving en zoekt u een ervaren dakdekker/ hellend dak specialist? We plaatsen complete nieuwe daken, waarvoor we gebruik maken van de meest hoogwaardige materialen. Bovendien hebben we de ervaring om u daarmee zowel op maat als voordelig van dienst te zijn.

Dus denkt u aan een kleinschalig nieuwbouwproject of gaat het om een groter project met nieuwbouw (prefab) daken? We zijn de ervaren specialist die u daarmee goed van dienst kan zijn. Wij hebben de ervaring, de expertise en beschikken over de materialen en materieel om dit vakkundig voor u te realiseren.

Heeft u vragen over onze nieuwbouw? Bel ons op telefoonnummer 024-303 1080 of stuur ons een e-mail naar info@dagrobv.nl. We horen graag van u.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij komen graag met u in contact om u te adviseren en een passend voorstel uit te werken. Voor een geheel vrijblijvend maatwerkadvies, kunt u contact opnemen via ons formulier.