Dakpannen

De dakpannen vervangen of die laten leggen op een nieuw dak? Wij zorgen er met hoogwaardige pannen voor dat uw dak netjes is afgewerkt. Het maakt uw woning of pand waterdicht, én biedt veel meer bescherming tegen diverse weersinvloeden.

Goede dakpannen gaan tientallen jaren mee. De keuze voor kwaliteit betaalt zich op die manier dubbel en dwars terug. Dus denkt u aan nieuwe dakpannen of bent u benieuwd naar de prijs daarvoor? We kunnen kapotte pannen vervangen of zorgen voor een compleet nieuw dak. Dat doen we uiteraard voor een scherpe dakpannen prijs, waardoor u daarvoor niet te veel betaalt.

 

Betonnen en keramische pannen

Uiteraard zorgen we voor dakpannen van de hoogste kwaliteit. Het gaat om betonnen of keramische pannen. Dus twijfelt u tussen de beide materialen? Of maakt u op het dak al gebruik van betonnen of keramische pannen? We houden er rekening mee bij de keuze voor een nieuw materiaal. De dakpannen kunnen indien gewenst bemonsterd worden. Bovendien vertellen we u graag meer over inhoudelijke eigenschappen van de dakpannen, waaronder de levensduur. Zodat u precies weet hoe lang die meegaan en hoe lang u daar gebruik van kunt maken.

Tip: twijfelt u wanneer u de dakpannen moet vervangen? Onze specialisten komen graag bij u langs voor een inspectie. We beoordelen de pannen en de kwaliteit daarvan. Op basis daarvan kunnen we aangeven wat hier de status van is. En of het al een goed idee is om die te laten vervangen.

 

Ervaren dakdekkers

Onze ervaren dakdekkers leggen dakpannen op alle soorten hellende daken. Dus gaat het om een specifieke of uitdagende situatie? We laten u graag zien welke modellen, kleuren en materialen er beschikbaar zijn.

Bovendien houden we met verschillende factoren rekening tijdens het plaatsen van een dak. Alle details worden vooraf bepaald samen met de opdrachtgever. We bespreken van tevoren de planning door met onze opdrachtgever, zodat u niet voor verrassingen zult komen te staan tijdens het bouwproces.

 

Dakpannen

Denkt u aan nieuwe dakpannen of heeft u het idee dat de bestaande pannen aan vervanging toe zijn? Het is belangrijk om er op tijd bij te zijn. Soms is een renovatie of reparatie voordeliger dan vervanging op de langere termijn. We beoordelen en inspecteren, op basis waarvan we u aangeven wat er het best kan gebeuren.

Op die manier zijn we uw specialist in dakpannen in Groesbeek en omgeving. Wij hebben de ervaring en expertise. Bovendien leveren we betonnen en keramische dakpannen van de beste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat u de komende (tientallen) jaren zo min mogelijk omkijken naar het dak heeft.

Heeft u vragen over onze dakpannen? Bel ons op telefoonnummer 024-303 1080 of stuur ons een e-mail naar info@dagrobv.nl. We horen graag van u.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij komen graag met u in contact om u te adviseren en een passend voorstel uit te werken. Voor een geheel vrijblijvend maatwerkadvies, kunt u contact opnemen via ons formulier.