Over ons

Het zijn innovatie en vakkennis die ons drijven wanneer we werken aan daken. Dankzij ervaring uit genoten opleidingen en praktijkervaring weten we wat er belangrijk is, werken we bijzonder efficiënt en kennen we de details die de uiteindelijke kwaliteit bepalen.

We werken met de nieuwste technieken, zorgen voor innovatieve toepassingen en maken gebruik van de meest degelijke materialen. Vanuit die belangrijke uitgangspunten hebben we in Groesbeek en omgeving een uitstekende naam opgebouwd.

KOMO-procescertificaat

We werken als dakdekkersbedrijf in Groesbeek volgens de strenge richtlijnen voor het KOMO-procescertificaat. Dat betekent dat we de hoogste kwaliteit garanderen, zodat u daar volledig op kunt vertrouwen.

We zijn in het bezit van het KOMO-procescertificaat en zorgen er daarmee samen met SKG-IKOB voor dat de focus heel duidelijk ligt op kwaliteit. Het garandeert strikte toetsing volgens relevante beoordelingsrichtlijnen. Dat komt het uitvoeringsproces ten goede, om volgens de normen te bouwen en daarmee de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Ervaren medewerkers

Onze ervaren medewerkers kennen de wet- en regelgeving en beschikken over de benodigde expertise. Wij combineren praktijkkennis, ervaring en een goede opleiding. Bovendien vertellen we u graag meer over de verschillende referentieprojecten, waarmee we u laten zien wat we voor u kunnen betekenen.

Opleiding Gaan in de Bouw

We vinden het belangrijk om nieuw talent een kans te geven in ons bedrijf en binnen de branche. Daarom werken we samen met Gaan in de Bouw. Het is een initiatief om jongeren die net hun diploma hebben gehaald enthousiast te maken voor de bouw. Het gaat in ons geval om dakdekken, waarvoor we relevante vakopleidingen aanbieden. Bovendien helpen we de nieuwe talenten ervaring op te doen tijdens het werk dat we doen voor particulieren en zakelijke klanten.

De nieuwe specialisten krijgen begeleiding door onze ervaren krachten. Zij weten wat er moet gebeuren tijdens het dakdekken in de praktijk en hebben bovendien de capaciteiten om die kennis op de volgende generatie over te dragen. Op die manier blijven we ons ook als Dagro doorlopend ontwikkelen, zodat we u nu en in de toekomst op de best mogelijke wijze van dienst kunnen zijn.

Strikte kwaliteitscontroles

Dakdekken vraagt om een scherpe focus op de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat doen we bijvoorbeeld door van het begin tot eind van een project foto’s te maken van de voortgang. We leggen vast hoe we rekening houden met de details en het werk natuurlijk netjes volgens afspraak uitvoeren. U weet op die manier zeker dat het werk aan uw wensen en de wet- en regelgeving voldoet. Zo voeren wij zowel op interne als externe bedrijfscontroles uit.

Bovendien trainen we onze specialisten regelmatig, bijvoorbeeld over nieuwe ontwikkelingen, materialen en toepassingen. Onze dakdekkers zorgen er in Groesbeek en omgeving voor dat u kunt vertrouwen op niets minder dan de hoogste kwaliteit voor uw dak.

Heeft u vragen over onze achtergrond? Bel ons op telefoonnummer 024-303 1080 of stuur ons een e-mail naar info@dagrobv.nl. We horen graag van u.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij komen graag met u in contact om u te adviseren en een passend voorstel uit te werken. Voor een geheel vrijblijvend maatwerkadvies, kunt u contact opnemen via ons formulier.