Zinkwerk

Zinkwerk is vakwerk. Denkt u aan een zinken dakgoot, een hwa of ander zinkwerk? We zijn u er graag vakkundig mee van dienst. Bijvoorbeeld de hemelwaterafvoer/ regenpijp van zink is een zowel mooie als hoogwaardige keuze. Dankzij het toepassen van zinkwerk kiest u voor een hoogwaardige en duurzame oplossing. Bovendien oogt het beter dan een goot van andere goedkopere materialen.

Uiteraard berekenen we een scherpe meterprijs voor de zinken dakgoot. Dat geldt voor het materiaal, net als voor de plaatsing en installatie door onze specialisten. We hebben daarmee jarenlange ervaring en weten hoe we bijzonder efficiënt kunnen werken. Zo maken we een zinken dakgoot op maat tegen marktconforme prijzen. Ook het plaatsen van felswerk is mogelijk, voor zowel seriematige bouw, panden en woningen.

Ervaren specialist

We zijn uw ervaren specialist voor het plaatsen, vervangen en repareren van zinken dakgoten. Dus is het zinkwerk aan vervanging toe of bent u benieuwd hoe de staat daarvan op dit moment is? We doen de beoordeling en geven u aan wat er moet gebeuren.

Vaak adviseren we het zinkwerk te repareren of te laten vervangen. We voorkomen op die manier verdere problemen, zodat u onderaan de streep voordeliger uit bent. De levensduur neemt toe, terwijl u er de komende jaren bovendien geen omkijken naar heeft. Als we de regenpijp of ander zinkwerk helemaal afkeuren kunnen we die uiteraard netjes voor u vervangen.

Alle soorten zinkwerk

Het zinkwerk kent u misschien van de gevelbekleding, dakgoot en de hemelwaterafvoer. Toch is er meer dan dat beschikbaar.

We kunnen u er goed mee van dienst zijn, dankzij onze uitgebreide ervaring met zink voor allerlei toepassingen. Dat betekent in de praktijk dat we voor

particulieren en zakelijke klanten werken aan bijvoorbeeld:

  • Mast- en bakgoten
  • Hemelwaterafvoer (Hwa)
  • Gevelbekleding
  • Kilgoten
  • Verholengoten
  • Maatwerkgoten
  • Felswerk

Tip: weet u niet goed welk type zinkwerk u heeft zitten en of dat nog in goede staat is? We doen graag een beoordeling. Onze ervaren specialisten komen bij u langs en beoordelen het zinkwerk.

Het zinkwerk dat we leveren is altijd KOMO-gekeurd. Dat betekent dat u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit, zowel op maat als met de standaardmaten die we gebruiken. Het zinkwerk dat we leveren krijgt standaard 30 jaar garantie mee en is altijd volledig cradle-to-cradle gecertificeerd.

20211110_142651

Zinkwerk

Zoekt u een specialist in zinkwerk in Groesbeek en omgeving? We hebben jarenlange ervaring met dit mooie materiaal, voor het toepassen van diverse onderdelen. Zoals de zinken dakgoten en hemelwaterafvoer. Daarnaast kunnen we u er voor andere toepassingen goed mee van dienst zijn.

En heeft u vragen over de beste manier om het zinkwerk te laten plaatsen, onderhouden of renoveren? We komen het graag beoordelen, zodat we u er daarna goed mee van dienst kunnen zijn. Dat verlengt de levensduur en bespaart onnodig dure vervangingskosten.

Heeft u vragen over ons zinkwerk? Bel ons op telefoonnummer 024-303 1080 of stuur ons een e-mail naar info@dagrobv.nl. We horen graag van u.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij komen graag met u in contact om u te adviseren en een passend voorstel uit te werken. Voor een geheel vrijblijvend maatwerkadvies, kunt u contact opnemen via ons formulier.