Ontwerp en advies

Ontwerp en advies voor daken draait om bijvoorbeeld een dak tekening. Als dakadviseur houden we rekening met de belangrijke wet- en regelgeving en adviseren we bijvoorbeeld over duurzaamheid, innovatie en efficiëntie.

Als we een dak tekenen en daarvoor advies uitbrengen houden we rekening met alle belangrijke aspecten. Het resultaat is een complete bouwtekening voor het dak, inclusief een plan van aanpak en een programma van eisen. Dit geldt als de leidraad voor het project.

Toetsing van ontwerpen

Laat u ons een 3D dak tekenen of een andere dak tekening maken? Een bouwtekening van een schuin dak of een ander dakontwerp combineren we altijd met advies over de te gebruiken materialen en gekozen oplossingen. Zo zorgen we voor een dak advies en een dak design, altijd onafhankelijk van leveranciers en andere partners waarmee we samenwerken.

De ontwerpen voor het dak kunnen wij indien gewenst uitwerken tot een 3D model (Revit). Bovendien toetsen we het ontwerp op voorhand aan de belangrijke wet- en regelgeving die er geldt. Dit garandeert dat dit geen problemen oplevert. In plaats daarvan zijn we uw dakadviseur die ervoor zorgt dat het ontwerp en advies kloppen.

Duurzamer, innovatiever en efficiënter

Zoekt u een bureau voor dakadvies dat verder gaat dan de minimale normen? We houden specifiek rekening met bijvoorbeeld de duurzaamheid, innovatie en efficiëntie van een dak. Het zijn belangrijke eigenschappen, die steeds meer aandacht krijgen.

We werken samen met diverse partners. Op die manier zorgen we voor de beste materiaalkeuze voor een dakopbouw. Vervolgens gaan we aan de slag met de werkvoorbereiding en de projectengineering, altijd op basis van een duurzame, innovatieve en natuurlijk efficiënte keuze.

En heeft u aanvullende wensen of eisen? Wij houden er rekening mee in het ontwerp en advies. Op die manier zorgen we als dakdekkersbedrijf in Groesbeek altijd voor de oplossing die u zoekt.

Ontwerp en advies

Zoekt u een partner voor professioneel ontwerp en advies? We ontwerpen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Dat doen we op basis van een schetsontwerp, vervolgens een voorlopig ontwerp en als laatste het definitieve ontwerp in 2D (indien gewenst in 3D). Dit doen we volgens de laatste ontwikkelingen, om u zo goed mogelijk te laten zien waar we aan zullen werken. Bovendien houden we rekening met de wet- en regelgeving en zorgen we voor een compleet ontwerp.

Het resultaat is een complete tekening, een plan van aanpak en een programma van eisen waarmee we aan de slag kunnen. Dat betekent dat we het dak kunnen maken, renoveren of kunnen vervangen, afhankelijk van wat er moet gebeuren. Wij zorgen ervoor dat de voorbereiding goed is, dankzij ontwerp en advies door specialisten met jarenlange ervaring.

Heeft u vragen over ons ontwerp en advies? Bel ons op telefoonnummer 024- 303 1080 of stuur ons een e-mail naar info@dagrobv.nl. We horen graag van u.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij komen graag met u in contact om u te adviseren en een passend voorstel uit te werken. Voor een geheel vrijblijvend maatwerkadvies, kunt u contact opnemen via ons formulier.