Certificeringen

Certificeringen

Dagro is uw dakdekker in Groesbeek en omgeving. We zijn ervaren en erkende dakdekkers, bijvoorbeeld voor een reparatie, renovatie of onderhoud. Onze dakdekkers beschikken over jarenlange ervaring. Bovendien leiden we doorlopend nieuw talent op, zodat we onze particuliere en zakelijke klanten zowel nu als in de toekomst uitstekend van dienst kunnen zijn.

Daarnaast is beschikt Dagro over verschillende certificeringen om de kwaliteit in ons werk te garanderen.

Onderhoud en Restauratie van Monumenten (BRL ERM 4000)

Verklaring van SKG-IKOB

Deze verklaring van erkenning is afgegeven door SKG-IKOB op basis van BRL ERM 4000 versie 1.6 d.d. 20-09-2019 en de bijhorende uitvoeringsrichtlijn(en) (URL), conform het vigerende Reglement voor Attestering, Certificatie en Inspectie van SKG-IKOB.

SKG-IKOB
verklaart op basis van onderzoek op het kantoor van certificaathouder en projectlocaties dat de werkzaamheden die worden verricht aan de relevante eisen van de BRL ERM 4000 versie 1.6 d.d. 20-09-2019 en de bijhorende uitvoeringsrichtlijn(en) voldoen.

Ten behoeve van de instandhouding van de erkenning wordt zowel de interne kwaliteitsbewaking als de bewaking van de uitgevoerde werkzaamheden door SKG-IKOB gecontroleerd.

Erkende dakdekkers: KOMO-procescertificaat

Wij behoren tot de erkende dakdekkersbedrijven in Nederland. We werken volgens het KOMO-procescertificaat. Dat is een certificering die de kwaliteit van ons werk garandeert, omdat we daarvoor strikte normen hanteren. Het voorkomt praktijk risico’s en garandeert aan de andere kant hoogwaardig gebruik van de beste materialen.

Het is een keurmerk voor dakdekkers, waarmee we u graag onze kwaliteit garanderen. We werken efficiënt dankzij onze jarenlange ervaring. Dus vraag snel een offerte aan bij ons als gecertificeerde dakdekker.

Dakdekken hellende Daken (BRL 1513)

Verklaring van SKGIKOB Certificatie
Dit procescertificaat is afgegeven op basis van BRL 1513 d.d. 03112008 inclusief wijzigingsblad d.d. 02012013 en bijhorende uitvoeringsrichtlijnen conform het vigerende Reglement voor Attestering, Certificatie en Inspectie van SKGIKOB Certificatie.

Aanbrengen van schubvormige dakbedekkingen
inclusief dakbedekkingsconstructie (BRL 1513-0)

Dit procescertificaat heeft betrekking op het proces voor het aanbrengen van schubvormige dakbedekkingen inclusief
dakbedekkingsconstructie op hellende daken en de prestatie van het eindresultaat van dit proces.

Delen:
BRL1513-1 – Het aanbrengen van betonnen dakpannen inclusief dakbedekkingsconstructie d.d. 20-07-2022
BRL1513-2 – Het aanbrengen van keramische dakpannen inclusief dakbedekkingsconstructie d.d. 20-07-2022

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij komen graag met u in contact om u te adviseren en een passend voorstel uit te werken. Voor een geheel vrijblijvend maatwerkadvies, kunt u contact opnemen via ons formulier.