Dakdekker

Dagro is uw dakdekker in Groesbeek en omgeving. We zijn ervaren en erkende dakdekkers, bijvoorbeeld voor een reparatie, renovatie of onderhoud. En denkt u aan volledig nieuwe dakbedekking of gaat het om een dak inspectie? We berekenen marktconforme prijzen, dus vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Onze dakdekkers beschikken over jarenlange ervaring. Bovendien leiden we doorlopend nieuw talent op, zodat we onze particuliere en zakelijke klanten zowel nu als in de toekomst uitstekend van dienst kunnen zijn.

Reparatie, renovatie, onderhoud en meer

Als dakdekker kunnen we u voor een marktconforme prijzen op een aantal verschillende manieren van dienst zijn:

 • Dak reparatie
  Moet het dak gerepareerd worden? We komen in actie bij lekkages, beschadigingen en andere problemen aan het dak.
 • Dakrenovatie
  Zijn één of meerdere onderdelen van het dak aan vervanging toe? Tijdens een renovatie herstellen we de originele kwaliteit.
 • Dakonderhoud
  We maken het dak schoon en voeren kleine reparaties uit. Dat verlengt de levensduur van het totale dak.
 • Dakinspectie
  We controleren de conditie van het dak. Zien we problemen? Dan geven we door wat er moet gebeuren.
 • Dakbedekking
  We brengen nieuwe dakbedekking aan. Dat doen we zowel op platte als hellende daken, voor bedrijven en particulieren.

En heeft u vragen over de prijs die we als dakdekker berekenen? Of wilt u een offerte van een dakdekker in Groesbeek ontvangen? Geen ons aan waar het om gaat, dan geven we daarvoor graag aan wat de kosten zullen zijn.

 

Dakdekker

We zijn uw ervaren dakdekker met goede kennis van zaken. Bovendien beschikken we over de ervaring en de materialen om u met de verschillende diensten goed van dienst te zijn. Wij zorgen ervoor dat het dak in goede conditie verkeert of brengen een nieuwe dakbedekking voor u aan. Die gaat vervolgens jaren mee, zonder dat u daar in de tussentijd veel omkijken naar heeft. Op die manier garanderen we de hoogste kwaliteit, voor een fijn dak boven uw hoofd.

Heeft u vragen over ons als dakdekker? Bel ons op telefoonnummer 024-303 1080 of stuur ons een e-mail naar info@dagrobv.nl. We horen graag van u.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij komen graag met u in contact om u te adviseren en een passend voorstel uit te werken. Voor een geheel vrijblijvend maatwerkadvies, kunt u contact opnemen via ons formulier.