Renovatie

Laat uw dakrenovatie in Groesbeek en omgeving uitvoeren door deskundig specialisten. Tijdens een renovatie verduurzamen we uw hellend dak. We verlengen de levensduur, gebruiken de meest moderne materialen en inspecteren het complete dak. Daar waar nodig vervangen we delen van het dak of zullen we die vakkundig onderhouden.

We zijn op die manier uw specialist voor dakrenovaties van hellende daken, net als voor een dakkapel of de dakgoot. Dus wilt u ook het zinkwerk en andere onderdelen van het dak laten nakijken? We zijn u er graag mee van dienst, uiteraard voor een scherpe prijs.

Constructief en transparant

Een dakrenovatie vraagt om een constructieve partner. We werken voor zowel particulieren als bedrijven. Dus gaat het om de renovatie van een enkel dak of juist om die voor een reeks woningen of andere panden? We hebben de ervaring, de capaciteit en de materialen.

Bovendien zijn we transparant over de kosten en communiceren we helder. Dus heeft u vragen over de renovatie van het dak? Gaat het om een specifiek type hellend dak of wilt u ook de dakgoten onder het pannendak laten meenemen? Het zijn allemaal zaken waarover we u graag meer vertellen.

We werken resultaatgericht en houden ondertussen de kosten voor u in de gaten. Zo zorgen we voor de renovatie van compleet hellende daken. We verlengen de levensduur daarvan, natuurlijk volgens de huidige kwaliteitseisen die er gelden.

RGS: resultaatgericht samenwerken

We hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten. Daarom hebben we het Resultaatgericht Samenwerken (RGS) als nieuwe standaard omarmd. Binnen het vastgoed zorgen we er samen met beheerders en beleggers voor dat we bijdragen aan de goede kwaliteit en waardevastheid van het onroerend goed.We werken voor diverse woningcorporaties aan dakrenovaties. Dat betekent dat we de daken inspecteren, rapporteren wat de huidige conditie is en aangeven wat er vervangen zou moeten worden. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag, uiteraard aan de hand van een duidelijke offerte op maat. Die is netjes gespecificeerd, net als wanneer we voor particulieren en andere zakelijke klanten werken.

Inspectie ter plaatse

Wij als allround dakdekkersbedrijf voeren ook inspecties ter plaatse uit, bijvoorbeeld bij een renovatie van een hellend dak. Er wordt per project bekeken welke ondersteuning er nodig zal zijn vanuit ons als dakspecialist, om uiteindelijk een mooi eindresultaat te realiseren. De werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren ten aanzien van de inspectie zijn als volgt:-We maken een dakplan-We adviseren de toe te passen materialen en verwerkingsmethoden-We leveren de materialen die nodig zijn-We maken een logistieke planning-We begeleiden het overleg met de opdrachtgever-We doen de eindcontrole voor de oplevering van het dak/project

Renovatie

Denkt u aan een renovatie van het dak en zoekt u daarvoor een specialist in Groesbeek of omgeving? We laten u graag een aantal van onze referentieprojecten zien. Bovendien kunnen we daarover uitleggen wat we aantroffen en hoe we de renovatie hebben uitgevoerd. Vervolgens brengen we graag een vrijblijvende offerte uit voor uw dakrenovatie of bredere project.Heeft u vragen over onze renovaties? Bel ons op telefoonnummer 024-303 1080 of stuur ons een e-mail naar info@dagrobv.nl. We horen graag van u.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Wij komen graag met u in contact om u te adviseren en een passend voorstel uit te werken. Voor een geheel vrijblijvend maatwerkadvies, kunt u contact opnemen via ons formulier.